4 Replies to “Svend Auken undskylder”

 1. Han siger det var hans lykkeligste dag, da han opfandt efterlønnen. Jeg mangler stadig at høre nogen, forklare mig dens berettigelse….

 2. Jeg mangler stadig at høre nogen, forklare mig dens berettigelse…

  Sidst i 70’erne var der en meget alvorlig ungdoms-arbejdsløshed. Ideen med efterlønnen var, at veltjente industriarbejdere kunne gå ud af arbejdsmarkedet lidt før de skulle på folkepension og dermed skabe plads til de unge.

  Ordningen blev omgående kapret af HK’ere og DJØF’ere etc, hvis værste arbejdsrisici var at får hæmorider af at sidde for meget ned, og forhøjet kolesteroltal at spise for meget wienerbrød og ryge for mange smøger i kaffepauserne.

  Efterløn kunne måske have været en god ide i en kort periode i en specifik situation. Men den udviklede sig på et splitsekund til en velerhvervet rettighed for alle & enhver, jvf. Nyrups valgslogan om at “det danske samfund bygger på efterløn!”

  Væn jer til tanken. Efterlønnen er kommet for at blive i stil med salmonella og klamydia.

 3. Efterlønnen, miljøbureaukratiet, anti-amerikanismen er bare tre af de mange områder, Svend Auken kunne sige undskyld for. Hans personlige pamperstreger og selvgode tosserier kender ingen ende.

  Trist for manden, at han er syg, men det ville have været bedre for Danmark, hvis han i sin ungdom havde valgt en karriere som postbud, gadefejer, kloakrenser eller noget andet jævnt og virksomt.

Lukket for kommentarer.