11 Replies to “Barack Hussein Obama”

 1. Allan, hvad synes du om Sarah Palin? Jeg synes hun er tosset. Tænk hvis McCain falder død om en dag, så skal hun være præsident. Alene det ville få mig til at stemme på Obama.

 2. HVIS Obama var muslim, så ville han ikke prøve at benægte det. Det er jo omtrent den største dødssynd, en muslim kan gøre overhovedet.

  Rangerer sikkert på højde med at konvertere fra Islam, hvilket de straffer med døden, hvis man ikke allernådigst fortryder og vender tilbage.

  Så jeg finde hele den beskyldning, komplet tåbelig og ugennemtænkt.

 3. Jeg ser gode og dårlige sider ved dem begge.

  Bryder mig ikke om, at McCain vil føre mere krig, for *lånte* penge.

  Bryder mig omvendt ikke om Obamas protektionistiske tendenser.

  Jeg hælder modviligt en smule til Obama, men kun fordi republikanerne, valgte så elendig en kandidat. Sarah Palin pynter så lidt, men ikke nok.

  De vil begge bruge flere penge, end jeg mener er ansvarligt. Og hvis diskussionen består i, hvor man skal bruge for mange penge. Så hellere bruge dem i ens egen have, end på en udenrigspolitik som i bedste fald ikke virker, men i værste fald er direkte destruktiv for ens interesser.

 4. Kenneth Jakobsen

  Du skulle sætte dig ind i hvad de islamiske begreber TAKFIR, KITMAN og TAQIYYA dækker over !

  Så ville du nok ikke være så hurtig til at dømme folk som tåber fordi de skriver om Obama Hussein Baracks mulige islamiske tilhørsforhold.

 5. Jeg synes Sarah Palin er cool, og et klogt valg. Rent strategimæssigt ville det være klogt at vælge en kvinde, og især en med format, men uden at være én, der har tilbragt for mange år i det politiske liv = for mange lig i lasten. Der er dog ting ved hende, der ikke falder i god jord hos mig – især hendes holdning til abort foregår mig virkelig konservativ. Men set fra en anden side kan den holdning netop måske fange mange af de traditionelle amerikanske konservative vælgere.

  Sidst men ikke mindst ville jeg tro, at mange kvinde ville kunne spejle sig i hende. Hun har en lykkelig familie i hvert fald set udefra, hun gør selv karriere og hun er ikke bange for at være rap i replikken.

  Det skal blive virkelig spændende her til november, men jeg holder på John og Sarah.

 6. Fra wikipedia: “Palin supports allowing the teaching of both creationism and evolution in public schools.”

  Hvor dum har man lov til at være? Hvorfor ikke også undervise i hvordan de nordiske guder skabte kloden? Var det ikke noget med et stort træ og så videre?

Lukket for kommentarer.