Mr Chance siger farvel.. Sådan da..

Den konservative leder og formand Bendt Bendtsen trækker sig i dag, og justitsminister Lene Espersen bliver valgt som ny politisk leder på gruppemødet, der begynder i dag kl. 9.

JP

Dansk politiks Mr Chance belønnes for sine fiaskoer med en sikker pampertjans i EU. Europaparlamentet er i sandhed blevet en losseplads for afdankede fiaskoer fra hele Europa.

4 Replies to “Mr Chance siger farvel.. Sådan da..”

 1. Tjae, dette kan sørme også mærkes :

  det EU foretager sig giver resultater præcist som hønsenes skraberier, nemlig bagud!

  For hvad er konsekvenserne af islamisering af Europas lande andet end tilbagegang på alle planer?

 2. Bye bye Mr. Chance – du har været underholdning…men det er længe siden, du har været i form til borgerlig politik.

 3. Så kvinderne kommet i overtal i dansk politik. 4 partier har nu en kvindelig leder medens 3 har en mand (Enhedslisten har ingen … ups, kollektiv ledelse).

  Kvindernes partier repræsenterer nu 97 mandater mod mændendes 73. Kvindesagsforkæmperne bør juble.

  Forholder man sig i stedet til de aktuelle personer og deres aktuelle politik, er det godt at Bendt Bendtsen går af, men skidt at justitsmor overtager.

 4. Efterfølgeren på partilederpladsen, med eller uden hovedbeklædning, har i løbet af 7 år bevist sin store uduelighed som opretholder af lov og orden. Forøget kriminalitet, stadig dårligere opklaringsprocenter, stadig mere utryghed i den almindelige befolkning er hendes eftermæle. Politireformen bliver stående som en skamstøtte, mens Lene Espersen rykker op i geledderne, og den ligeledes umulige og inderligt overflødige kulturminister overtager hendes post.

  Ynk, ynk, ynk.

Lukket for kommentarer.