Statens Airline System

SAS bekræfter fredag eftermiddag, at selskabet fører samtaler om “mulige strukturelle muligheder”. Der er dog ikke truffet nogen beslutninger, fremgår det af en meddelelse fra selskabet.

TV2

Det er på tide at man får privatiseret SAS, bare en skam at man skulle vente indtil stort alle værdier var formøblet.

Konkurrencemyndighederne har besøgt Sterling i dag. Myndighederne dukkede op hos Sterling i morges kl. 9 med en ransagningskendelse.

Undersøgelsen skyldes myndighedernes mistanke om ulovlig karteldannelse i forbindelse med en samarbejdsaftale, som Sterling i sommer indgik med Norwegian Air Shuttle.

TV2

Imens fortsætter chikanen af de private aktører på markedet. (Mon timingen af ransagningen hos SAS hovedkonkurent i Københavns lufthavn kom helt tilfældigt ?)

Hvad med om konkurrencemyndighederne lavede en ransagning hos DONG ? Nå næ, det kan da være ligegyldigt. De har jo med skatteydernes penge skabt et monopol hvor de kan sælge energi til danskerne til den pris de selv synes er rimelig. Der er ingen konkurrenter. DONG kan udnytte forbrugerne helt uhæmmet og uden bekymringer om besøg fra konkurrencemyndighederne, og når DONG så er færdig med at malke forbrugerne på statens vegne – så ligger staten lige en gang brandbeskabning oveni og bruger pengene på at skabe endnu mere monopol i landet.

Staten har for milliardne gang bevist at de ikke kan drive forretning. Lad os få afviklet alle statens ejerskaber, og få genindført den frie prisdannelse. Overalt !

4 Replies to “Statens Airline System”

  1. Jeg glæder mig til at få de 3.000 kr udbetalt, som mine forældre blev tvunget til at betale til SAS til dækning af den gigantgæld, SAS lavede i 1960, da det smed hele formuen ud på nye jetfly. Det blev ikke omtalt i staens to propagandasendere, TV2 & DR i går. I 1960-1961 tabte SAS over 1 million kr/dag i to år i træk, og skatteyderne blev tvunget til at betale.
    Sterling og RYANAIR har ikke fået hver 15 Gkr rente- og afdragsfrit til rådighed i 50 år fra danske skatteydere.

Lukket for kommentarer.