Nekrolog over Niels Jørgensen

Jan Weimann og Torkil Lauesen, der begge blev idømt 10 års fængsel i Blekingegadesagen, har fået udgivet en nekrolog over det tredje kernemedlem, Niels Jørgensen.

JP
Modkraft

En rødfascist, terrorist, politimorder, børnemishandler, alkoholiker og demagog er død. (Heldigvis). Han skyede ingen midler i kampen for at tvinge menneskeheden ind i trældom og frygt. Han mishandlede børn, myrdede og skabte frygt i kampen for en totalitær ideologi, der på verdensplan har dræbt flere end nazismen. Mine tanker går mest til Jesper Egtved Hansens familie, der fik deres liv ødelagt af denne sindsyge mand.

Jeg håber at Niels Jørgensen led en smertefuld død, og at hans ligesindede snart går samme vej. Et liv i smerte er hvad de fortjener.

Blekingegadebanden
Den danske celle

10 Replies to “Nekrolog over Niels Jørgensen”

 1. Æret være Jesper Egtved Hansens minde!.
  En mand der døde i tjenesten, mens han forsvarede os andre.

  Lad snart de andre svin, gøre ham her selskab.

 2. Allans ord er denne gang slet ikke overdrevne. Uggeha, sikke et dumt svin. Og når man læser hans medmorderes nekrolog over ham, må man væmmes over deres selvtilfredshed. Jeg håber på de andre må dø i glemsel; men desværre skal der nok også blive påstyr når de stiller træskoene

 3. Jeg håber ikke staten går ind og dækker udgifterne til hans begravelse – det vil være for groft og ynkeligt, men på den anden side undrer jeg mig heller ikke.

 4. Synd at Niels Jørgensen ikke døde som Henrik Christensen der sprængte sig selv i luften i Søllerødgade i 1992 i forsøget på at lave en bombe

 5. “Jeg håber ikke staten går ind og dækker udgifterne til hans begravelse” skrev Sørøver Sally. Hvorfor skulle staten dog gøre det. Hvis boet ikke kan dække udgifterne, og andre heller ikke vil påtage sig opgaven, vil begravelsesudgifter være en kommunal opgave og ikke en statslig i følge gældende lovgivning – også selv om Blekingegadebanden selv følte sig hævet over dansk lovgivning.

 6. Når jeg ser folk herinde der offentligt udtrykker at de håber at Niels Jørgensen led en smertefuld død, så slår det mig at det måske er samfundet der er noget i vejen med, og ikke folkene fra Blekingegadegruppen.

  Måske var det i virkeligheden det rigtige, det de gjorde. Måske er det i virkeligheden alle andre der er noget i vejen med, og ikke dem.

 7. “En rødfascist, terrorist, politimorder, børnemishandler, alkoholiker og demagog er død. (Heldigvis). Han skyede ingen midler i kampen for at tvinge menneskeheden ind i trældom og frygt. Han mishandlede børn, myrdede og skabte frygt i kampen for en totalitær ideologi, der på verdensplan har dræbt flere end nazismen. Mine tanker går mest til Jesper Egtved Hansens familie, der fik deres liv ødelagt af denne sindsyge mand.

  Jeg håber at Niels Jørgensen led en smertefuld død, og at hans ligesindede snart går samme vej. Et liv i smerte er hvad de fortjener.”

  Vi kan sidde her mange år efter og sige meget om folkene fra Blekingegadegruppen. Men med de ord, er mit indtryk at det snarere er jer der er rablende sindsyge. Desto flere kommentarer jeg læser herinde, desto mere sympati får jeg for folkene fra lejligheden i Blekingegade.

  Hvis det var sådan nogle som jer de bekæmpede, så giver det hele jo meget mere mening.

Lukket for kommentarer.