Tvang er de inkompetente politikeres bedste våben

Investeringer for 25 mia. kr. i en bedre kollektiv trafik i hovedstadsområdet er spildt. Der er ikke kommet flere passagerer…

…Transportminister Lars Barfoed (K) siger, at han naturligvis ikke er begejstret for de tal, men tilføjer, at det ikke får konsekvenser for den langsigtede trafikinvesteringsplan, som regeringen fremlægger om kort tid.

epn

25 milliarder er stjålet fra skatteyderne og pisset væk på noget de ikke vil have. Og hvad gør den uduelige samling af folkeskolelærere, polytter, journalister og ufaglærte i folketinget ? De fortsætter med deres forsøg på at tvinge befolkningen ind i stinkende kvægtransporter. Tvang, tvang, tvang.. Det er midlet som den inkompetente altid tyr til. Hvem fanden er det der stemmer på de idioter ?

2 Replies to “Tvang er de inkompetente politikeres bedste våben”

  1. Hvis du overhovedet har sat dine ben i et stemme lokale, så er chancen stor for at du har stemt på en af dem.

    For ansvaret for ovenstående farce strækker sig jo nok fra A-Ø populært sagt.

    Ved ikke hvor man kan se hvem der stemte hvad?. Det kan man vist se i USA.

Lukket for kommentarer.