Danmark ud af EU

EU åbner for sharia

Indvandrere skal selv kunne vælge skilsmisselov, foreslår EU-Kommisionen.

Står det til EU-Kommissionen skal muslimer bosat i EU-lande fremover kunne blive skilt efter sharia-lovgivning. Kommissionen lægger nemlig op til, at ægtepar selv skal kunne vælge, hvilket lands lovgivning de vil følge, hvis de skal skilles.

Metro

Jeg tilstår. Jeg har været stor EU tilhænger. Det har jeg været primært fordi jeg håbede at EU kunne sætte nogle af de hjemlige skattefascister ud af spillet og skabe mere frihed i Europa. Jeg tog fejl. EU er ikke vejen frem. EU har udviklet sig til fra en frihandelsorganisation til et overstatsligt politburo fyldt med afdankede tabere fra de europæiske parlamenter.

Jeg vil aldrig respektere nogen sharia-lov ! Aldrig.

5 Replies to “Danmark ud af EU”

 1. EU er lige så snot forvirret som det radigale venstre, som heller ikke kan blive enige med sig selv om, hvilken vej de vil hen.

 2. “EU har udviklet sig til fra en frihandelsorganisation til et overstatsligt politburo fyldt med afdankede tabere fra de europæiske parlamenter.” Det kan ikke siges bedre. Er det overhovedet muligt for Holger Danske, at melde Danmark ud af EU? Vi vil selvfølgelig blive boycottet ligesom Østrig blev det, men vil de også sende en EU-politistyrke for at genoprette ro og orden, sådan som USSR gjorde i Tjekoslovakiet og Ungarn.

 3. Det er vel muslimernes ret at vælge sharia-lovgivningen som DERES domstol… at du ikke vil respektere det skal da ikke holde dem fra FRIT at vælge hvordan de vil skilles?

  På dette punkt må jeg desværre indrømme at EU har været liberale…

 4. Martin, jeg er helt med og forstår 100% hvad du siger. Problemet med Sharia er bare at de ikke begrænser det til selv. De tilbeder en bog hvor jeg betegnes som et undermenneske man har ret til at dræbe.

 5. Martin Millard.

  Selvfølgelig er det muslimers ret at lade sig dømme efter Shariaen.

  Men vi taler altså om Europlæiske lande hvor muslimer frivilligt har slået sig ned – og som de nu forventer vil implementere islamisk ret og lov.

  Allans opfattelse er også min. Indførelsen af de familieretlige regler og love er kun de første indledende skriver.

  Gradvist, stille og roligt, vil flere skiver blive skåret indtil implementeringen af den hele Sharia er på plads og i funktion.

  Og årsagen til jeg kommer med den påstand skal findes i den demografiske vækst, som er på islams/muslimernes side.

  Vi kan ganske enkelt ikke forvente andet og da slet ikke, når man hører at yderligere tilvandringer hertil fra de arabisk/islamiske lande er uundgåelig jvf. arbejdskraftens frie bevægelighed.

  Bl.a. denne ret får de Islamiske Middelhavslande jo som bekendt fuld adgang til fra år 2010, som een af følgerne af deres kommende status som Partnerlande til EU.

Lukket for kommentarer.