Marxism


PeoplesCube T

Redningsplan kan koste USA 5390 milliarder

Flere detaljer om USA’s finansielle redningsplan er fremlagt for Kongressen. Eksperter mener, at planen kan komme til at koste 1000 milliarder dollars – 5390 milliarder kroner.

BT

Hvad sker der dog i USA ? Jeg er bekymret. Ikke over lånekrise, “pengemangel” og insolvens blandt boligejerne – men over den måde de reagerer på. De er jo ved at nationalisere finansektoren. Det er skræmmende. Lad dog markedet være i fred ! Grunden til hele misæren er statens forbrug, og kuren er næppe mere af det samme.

One Reply to “Marxism”

  1. Hvornår lærer de at lytte noget mere, til folk som Ron Paul?. Det er jo ikke som om, det er raketvidenskab han taler om. Men almindelig sund fornuft…

    Lad vær med at føre krige for LÃ…NTE penge, lad i det hele taget være med at bruge flere penge end i har. Og lad vær med at få FED’en, til at dækker over underskuddet, ved at trykke flere matadorpenge.

Lukket for kommentarer.