Store Bededag

gollum_vestager.jpg

Margrethe Vestager lægger op til en ommøblering af velfærden i sin tale ved de Radikales landsmøde….

….”Hvis vi alle sammen – alle 2,82 millioner på arbejdsmarkedet – er villige til at opgive tre fridage og arbejde i stedet, svarer det sådan cirka til at rykke efterlønnen to år og 30.000 flere bliver på arbejdsmarkedet,” sagde Vestager.

Berlingske

Det er næsten ubegribeligt hvor dumme journalister og politikere er ! Berlingske bruger overskriften Vestager vil afskaffe Store Bededag og 2. Pinsedag og i artiklen kan man læse om hvordan planøkonomerne med statslige indgreb kan regulerer hvor meget man arbejder, sparer op og hvor tidligt man så kan trække sig tilbage. Det er jo fabelagtigt hvordan disse politiske genier kan finde på alle disse ordninger.

Jeg er jo bare en almindelig dansker, men det virker på mig somom der allerede er opfundet en fin måde at regulere arbejde/fritid/tilbagetrækning på. Det system hedder PENGE. Tjen penge og DEREFTER: brug eller hold fri. Det er fandme smart, ikk ? Det eneste dette system kræver for at kunne fungere, er at politikerne blander sig udenom.

Alle burde bruge Store Bededag til at bede om færre journalister og politikere i denne verden.

3 Replies to “Store Bededag”

 1. “Tjen penge og DEREFTER: brug eller hold fri. Det er fandme smart, ikk ?”

  Det er jo ikke det græshopperne og deres yngel ønsker…

  De skal holde fri, og trække sig tidligt tilbage, men det er alle de andre som skal betale. Og det er da sandelig også det nemmeste i verden, det kræver sjovt nok ikke engang en rygrad.

  Det kræver så faktisk lidt mere indsats, at tage nogle ekstravagter eller timer, for at have til de fridage man så gerne vil have. Eller holde ens forbrug lidt nede, så man kan ligge penge til side til ens tilbagetrækning.

  Det til gengæld kræver rygrad, men selvtilfredsheden og stoltheden er også en helt anden. Så meget ved jeg da.

 2. Det er grotesk. Vi arbejder i forvejen for efterlønsmodtagerne hele mandagen, hele tirsdagen, hele onsdagen, hele torsdag formiddag og noget af torsdag eftermiddag med. Nu vil Vestager have os til at arbejde for samfundstømmerne på vores fridage tilmed…..
  Har kællingen ingen hjerne?

Lukket for kommentarer.