Jubii.. Obama er sort

Thorning anbefaler Obama

Helle Thorning-Scmidt giver under et besøg i USA varm støtte til Barack Obama.

Berlingske

Så er al tvivl vist ryddet af vejen. Obama er ikke en fornuftig løsning på USA’s problemer. Ikke fordi jeg var i tvivl, for jeg har talt med mange om McCain/Obama siden jeg begyndte at gå med min nye t-shirt. De danske mediers helt ensidige dækning har båret frugt og selv flere af mine fornuftige venner er faldet for Obama. Men når man spørger ind til hvorfor får man næsten udelukkende referencer til Palin !! De ved simpelthen ikke en skid om hverken Obama eller McCain, men de kender allesammen de røde mediers kampagne mod Palin. Obamas kvalitet er at han er sort, derudover indholder han intet. Man kan signalerer “ih..hvor er jeg selv iorden.. jeg støtter en sort præsident..” – og onde McCain er hverken sort eller kvinde, den slampert. Ud med ham. Hvis de havde stillet op med Colin Powell, så ville jeg ha støtte ham. Ikke fordi han er sort (eller hvad fanden han er) men fordi han havde formatet til at være præsident. Det har Obama ikke. En anbefaling fra Thorning hjælper heller ikke. Han skulle ha brugt et par årtier på at vise at han kunne noget, før han søgte verdens mest magtfulde job. Det har McCain gjort.

Jeg så selvfølgelig helst Ron Paul som præsident, men når jeg nu skal forholde mig til realiteterne lige nu – så er McCain et klart valg.

3 Replies to “Jubii.. Obama er sort”

  1. Du mangler at skrive, hvorfor du selv støtter McCain.

    Ang. det med, at Obama er sort, så mener flere valgeksperter jo, at det rent faktisk vil koste ham stemmer – at der er flere personer – også blandt demokratiske vælgere – der helst ikke vil stemme på en sort mand.

  2. McCain har den erfaring og personlighed, der skal til. Episoden hvor han blev 3 ekstra år i Hanoi Hilton uden at drage nytte af tilbuddet om at komme hjem før det blev hans tur, viser en mand med format. Når jeg kikker på Obama, ser jeg bare en der har læst mange bøger.

  3. Ok, tak for afklaringen. Ville lige tjekke om du vidste lige så meget/lidt, som dine venner ved om Obama 😉

Lukket for kommentarer.