Pakke fra USA

Så kom der post fra USA. Varen kostede $65.

Her er regningen fra den danske stat, som intet har ydet.

Told 40,- kr
Importmoms 93,- kr
Fortoldningsgebyr 120,- kr
Moms af gebyr 30,- kr

Ialt 283,- kr

Forbandede blodsugere !!!

7 Replies to “Pakke fra USA”

 1. Nej du kan ikke foretage dig noget, uden at skulle betale beskyttelsespenge til staten.

  7 år med borgerlig regering, har ikke ændret nævneværdigt på dette.

 2. Ja, folk brokker sig altid over stigende fødevarepriser, men nævner ikke noget om de 25 % moms staten ligger oven i, for at… Ja, det ved jeg sgu egentlig ikke.

 3. Præcis det nummer der, har altid pisset mig af.

  Jeg har arbejde i Danmark og tjener nogle penge.

  Af de penge betaler jeg 63% indkomstskat.

  Nu vil jeg så gerne købe en elektronisk dims, som pga. danske skatter og afgifter er blevet for dyr til jeg har råd til at købe den i Danmark, da jeg kun har 37% af min løn tilbage.

  Derfor finder jeg dimsen på internettet i USA, hvor den typisk koster under det halve af den danske pris.

  Jeg køber den på nettet og betaler med mit Visakort – og vupti – nu skylder jeg pludselig den danske stat penge!

  Hvor fanden er logikken i det?!?

 4. I min virksomhed fik vi en dag en “sjov” henvendelse fra skat. De havde købt en af vores ydelser og jeg havde en sur mokke i røret, som sad med vores faktura (hvor betalingsfristen som sædvanligt var overskredet med mindst en måned, som det jo altid er tilfældet når vi leverer til det offentlige) som i ramme alvor mente at “skat skulle da ikke betale moms af ydelsen” – og hvorfor der dog var anført moms på regningen :-)……….HALLOOOOO – godagmanøkseskaft. Vi måtte så på en pæn måde bruge tid på oplyse skat, at vi skal hellere end gerne ville være fri for at operere med moms…. overhovedet. Den henvendelse har vi grint – og grædt og skændtes meget over siden.

Lukket for kommentarer.