Dansk

En stor del af Dansk Folkepartis vælgere ville få rigtig svært ved at blive danskere, hvis de skulle bestå en prøve for at blive det.

DDR

Ok, så er jeg mere dansk end den gennemsnitlige DF vælger – nu kan jeg ikke bestemme mig til om jeg er glad for det. Måske ville det være det være bedre at lave en produktivitetstest og lade alle tage den.

14 Replies to “Dansk”

 1. “Integrationstest
  Du fik 38 point! Konklusion: Du har bestået testen
  Tillykke. Du har tilstrækkeligt med rigtige svar til at bestå integrationstesten.”

  Nu forbinder jeg ikke DF med danskhed, så jeg er nu tilfreds nok med at klare det bedre end deres gennemsnit… 🙂

  Men ja en produktivitetstest kunne være mere relevant.

 2. De, som avisen har spurgt, tager prøven uforberedt, og resultatet afhænger af, hvad de lige kan ryste ud af ærmet. Hvorimod de, som går til “eksamen”, først har forberedt sig længe på den slags spørgsmål. Spørgsmålene er sikkert bare et uddrag af et eller andet pensum, man er blevet undervist i op til prøven.

  Hvis en rutineret bilist kommer lige ind fra gaden og forsøger at tage Teoriprøven igen, så vil mange dumpe!

 3. “Skal Danmarks dronning være medlem af den danske folkekirke”

  Hvem fanden ved og interesserer sig for den slags :S Kan sq da være pisse lige meget. de burde i mine øjne få en frihedstest i stedet med spørgsmål som “skal man respektere privat ejendom” og “må man blande sig i andre folks sager hvis de kun angår dem=”

 4. Hvorfor DF-vælgere? Er det en idée fixe du slås med?

  De dummeste vælgere er de traditionsstemmende S-vælgere, som sætter deres X ved liste A, for det har de altid gjort, og det gjorde deres forældre og bedsteforældre også, og iøvrigt interesserer de sig ikke en døjt for politik.

  Så synes jeg iøvrigt at det er uhyre arrogant af dig, at kalde knap 500.000 danskere for idioter, fordi de ikke mener det samme som du selv.

 5. Come on.
  Alle med lidt interesse for samfundsforhold burde kunne bestå denne test.
  Da der ikke er særlig mange partimedlemmer i Danmark, så er det da flot at kun 7 % dumper, når der er svaret uden forudgående forberedelse. Forudsat at partimedlemskab siger noget om interessen for samfundsforhold…
  Med forberedelse kan alle da bestå, så hvad er lige nytteværdien i testen.
  At DF´ere dumper mest skyldes nu nok deres gennemsnitsalder. Sidste dødstraf var i 1950 og Island løsrev sig i 1944, det er jo lang tid efter at den gennemsnitlige DF vælger stoppede med at interessere sig for samfundsforhold : p

 6. 39 rigtige på 6 minutter (troede kun man havde 7 års undervisningspligt – endnu en ting jeg ikke fatter staten skal bestemme).

  Anyways – hvor mange rigtige skal man have?

 7. @ ANNA LYTTIGER

  “Så synes jeg iøvrigt at det er uhyre arrogant af dig, at kalde knap 500.000 danskere for idioter, fordi de ikke mener det samme som du selv.”

  Vi er flere som kalder den gruppe for idioter. Antallet af lemminger gør ingen forskel for mig.

 8. Der er givetvis masser af danskere, som ikke kan svare rigtigt på spørgsmål om vort lands historie, kultur, politik etc.
  Den nugældende skolelov fra 1975 skyldes Ritt Bjerregaard (Hun som engang kundgjorde, at det som ikke alle kunne lære, skulle ingen lære!). Folkeskolen blev en STATSSKOLE, som skulle rette ind efter de politisk-korrekte meninger fra staten. Dermed forlod den det almene demokratiske grundlag. Læs tidligere folkeskolelærer Hans Nielsen omhyggelige gennemgang af, hvad der skete i 68´erne 70´ere.

Lukket for kommentarer.