DF er vejen til ruin

dansk_folkeparti.jpg

Arbejdsmarkedskommissionen foreslår, at de planlagte forhøjelser af efterlønsalderen allerede indfases fra år 2009. Desuden bør dagpengeperioden sættes ned fra fire til to år, lyder det i en helt ny rapport med 26 konkrete forslag til, hvordan der skaffes mere arbejdskraft.

Berlingske

Kortere dagpengeperiode og højere efterlønsalder skal skaffe 114.000 hænder på arbejdsmarkedet og sikre statskassen 14 mia. kroner mere om året.

JP

Løsningen er på forhånd skudt i sænk af idioterne fra Dansk Folkedanserparti (Værsågod Vivi, så kom den igen) – og vi må alle se frem til at skulle arbejde mere så nasserøvsgenerationen kan holde fri.

15 Replies to “DF er vejen til ruin”

 1. Den største fejltagelse i hele panikken er nu importen af nu ialt 800.000 arbejdssky muslimer, som koster danskerne mindst 100 mia. kr. pr. år.
  Havde vi ikke dem på slæb, så ville læsset være lidt lettere at trække.

  falkeøje

 2. Der er over en million der betaler topskat i danmark, hvis de igennemsnit får 300 kr i time, giver det staten en ekstra gevinst på 200 mio om ugen eller 10,4 mia om året. Og det er trodsalt en masse dejlige penge og det er endda uden at pisse skattenyderne af, så det soc.dem. flertal er ikke i fare.

 3. @Karsten, de flittige og dygtige udlændinge kommer hvis muligheden for at tjene penge er til stede. Se Silicon Valley, det vælter op af jorden med innovative virksomheder lavet af indvandrere. Hvis kun muligheden for nasseri og lighed er tilstede, kommer der DF’ere, nasserøve og uduelige klaphatte. Se dig omkring i Danmark.

 4. Splitter mine bramsejl – gør du,orkanen Allan.

  Nå, pyt så med dem, du har nu alligevel lidt ret!

  Men ærlig talt vil jeg morderlig gerne op du kan fortælle mig hvor alle de friske muslimer gemmer sig her i lilleputlandet ?

  Vi har omkring 100.000 på overførelsesindkomst, folk der ikke alle sammen er så fysisk eller mentalt elendige at de ikke ville kunne bestride et job!

  En god del af disse er folk befinder sig der, fordi det at arbejde indenfor forskellige områder kolliderer med deres religiøsitet.

  Enhver der modtager offentlig støtte/forsørgelse skal ikke kunne unddrage sig et anvist arbejde under henvisning til religion!

  Jeg er altså også godt træt af dette omfordelingssystem fra dem, der vil bestille noget til dem der ikke vil!

  Desuden mener jeg det er helt hen i vejret med efterlønnen .

  Den var oprindelig kreeret til folk der var fysisk nedslidte, folk som havde arbejdet fysisk hårdt lige fra de unge år og ikke til overforkælede, golfspillende ældre der ikke fejler en skid !

  PS har du set, at V vil ha´ licensen skal betales over skattebilletten – af retfærdighedshensyn !

 5. Forresten Allan-

  så er det ikke ligefrem Islams Rettroende, der er dominante i Silicon Valley !

  Men det er sørme dem, der vil komme til det her hvis det går som EU vil have det.

  Og i denne kontekst kan du godt glemme alt om innovative på niveau med folkene i Silicon Valley og andre steder og indenfor andre områder.

 6. vivi. Jeg er glad for kan mødes lidt om det med efterlønnen, men tillad mig alligevel at rette. Efterlønnen har aldrig været tiltænkt de nedslidte, den hedder førtidspension. Auken skabte efterlønnen i i 80erne for at gøre noget ved ungdomsarbejdsløsheden og som en typisk socialist ramte ham helt ved siden af. Istedet for at skabe flere job lavede han en offentlig omfordeling af jobs på de arbejdendes regning. Efter 20 år med efterlønnen opfatter folk der nu som et “velfærdsgode” (bræk) og de tror det er noget de har sparet op til.

 7. Vivi, islam er noget scrap – det ved du godt jeg synes, men det er al religion. Jeg er kold i røven om folk vender røven mod Mekka eller Rom, bare de arbejder og opfører sig ordentligt.

 8. @ Vivi Andersen

  Jeg tror næppe muslimerne, er mere arbejdssky end indfødte danskere.Vi har jævnt mange dårlige eksempler i blandt os, jeg bor blandt flere af disse… Sigh

  @ Allan

  Når jeg diskuterer efterløn andre steder, nævner folk straks den betaling de laver til ordningen, for at kunne være berettiget. Kender du til nogen beregning af, hvor meget folk selv betaler af det?.

 9. ALLAN, du gamle orkan –

  tak for korrektionen! Jeg fik rodet efterlønnen sammen med førtidspensionen!

  Men førtidspensionen er også havnet i misbrugsområdet, fordi man parkerer folk der, når man ikke aner hvad man skal stille op med dem.

  Og så er det vist også besparende for kommunekassen ?

  KENNETH JAKOBSEN

  Hvis du ved noget om lige præcist det område vil jeg gerne informeres.

  Hellere blive korrigeret end at rende rundt med forkerte opfattelser!

Lukket for kommentarer.