Jeg, et levende mirakel

Da jeg blev født var der ingen der kørte med sikkerhedsseler og som barn stod jeg ofte oprejst bag i min fars varevogn mens vi kørte. Jeg har som barn aldrig set en cyklist med hjelm og de voksne røg smøger uden den mindste skam. Ingen kendte til begrebet topskat, men alligevel gik ingen sultne i seng om aftenen.

Og dog, jeg overlevede dette liberale mareridt..

4 Replies to “Jeg, et levende mirakel”

  1. Jeps. Jeg har ofte på min blog nedfældet mine tanker omkring dette. Vi må simpelthen være nogle udvalgte få, som er kommet levende igennem en dødsforagtende barndom, hvor vi klatrede i træer, uden at dets grene på forhånd var målt i godkendte vinkler af bekymrede pædagoger og forældre.

    Hvorfor er der egentlig aldrig blevet lavet mindesmærker over de horder af børn, som måtte være omkommet dengang?

  2. jeg forstår – men alligevel…. der bliver garanteret dræbt flere i trafikken end da du var barn – og smøgerne er blevet grundigt undersøgt siden da (for min skyld må folk ryge, bare de ikke pulser op i mit hoved – jeg kan dog ikke forstå værtshus-politikken)! Topskatten – det er så en helt helt anden snak 😉

Lukket for kommentarer.