Nazisten Gert Petersen er død


Tidligere SF-formand nazisten Gert Petersen

Gert Petersen, tidligere formand for SF, døde natten til torsdag 81 år gammel. Han var formand for SF fra 1974 til 1991.

JP

GP har mange totalitære arvtagere i dansk politik.

15 Replies to “Nazisten Gert Petersen er død”

 1. En lus ryddet ud af pelsen eller et styks ukrudt luet ud af ukrudtsmarken – men bare rolig der er mange flere socialiste svin, der gør livet surt…så dem slipper vi desværre ikke for forløbig.

 2. Petersen var nazist som teenager. Det er fejt at komme med angreb på en netop person på baggrund af begivenheder for over 60 år siden. Jeg forstår godt at din blog er anonym. Jeg ville også skamme mig over et sådant angreb.

 3. Bare fordi jeg konstarerer at du er for fej til at skrive en blog i dit eget navn, så indebærer det ikke en trussel.

  Så nej, jeg truer dig ikke. Det kan du se på den totale fravær af trusler i mit indlæg (trusler plejer at være en god ting at kigge efter før man anklager nogen for at være truende).

  At du så kalder mig nazi-svin (som om at en Islam-kritisk blog pr. definition gør mig til nazist) viser blot, hvor lavt folk synker, når de skriver anonymt.

  Som sagt, jeg forstår godt at du skammer dig over din blog.

 4. Du kan bare gå igang med at læse kommentarer på skattetryk. Der er vel ca 3-4000 og masser af trusler. De kommer alle fra totalitære tyveknægte som dig, så du kan bare pisse af. Jeg er helt bevist omkring hvad du og dine er for nogle mennesker, og at jeg er uønsket i jeres fasciststat. Jeg foragter jer, og jeres ønsker om at gøre mig til slave for kollektivet. Skrid herfra og bliv væk..

 5. Ej William kom lige lidt ind i kampen! Skammer sig over sin blog? Skammer du dig også over dine holdninger, det ville jeg gøre, hvis jeg var dig!

 6. @ Sørøver Sally:
  Jeg skammer mig ikke over mine holdninger. Jeg står ved dem, skriver altid under med min identitet, har tydeligt link til Facebook-profil på min blog. Jeg skriver ikke bare en holdning, jeg skriver MIN holdning og jeg skammer mig ikke over det.

  Jeg håber en dag at du (og Allan) får en holdning, som I føler er så vigtig at I ønsker at stå ved den og være forbundet med den offentligt. Men hvis I ønsker at være identitetsløse slaver, som udsletter jeres egen individualitet gennem et pseudonym, så er det jeres valg.

  Allan har bedt mig om at skride og blive væk. Det ønske tager jeg til efterretning, og vil ikke kommentere yderligere herinde.

  Tak god ro, orden og meningsudveksling. Uenighed gør stærk.

 7. @ SørøverSally:

  Glemte lige en sidste sætning:

  Jeg skammer mig ikke over at være Islam-kritiker, hvis det er det du mener.

  Lover at slutte nu.

 8. Det er fedt, at de røde bliver talt til her på skattetryk, som vi i årevis har været vant til at der blev/bliver talt til os i samfundet, blot fordi vi har en liberalistisk indstilling.

  Forza Skattetryk!

 9. William:
  “…Petersen var nazist som teenager. Det er fejt at komme med angreb på en netop person på baggrund af begivenheder for over 60 år siden….”
  William, for det første hemmeligholdt Gert Petersen sin brune fortid i al den tid, han var aktiv i SF. For det andet udråbte han mange andre til at være forfærdelige fascister og lignende i årene efter 2. Verdenskrig og frem til han gik af som formand for SF.
  Gert Petersen ville jo gerne fremstå som hellig mand med langt skæg og god sag.
  Det er vist nærmest folkeoplysning, Allan her bidrager med.

 10. Hvordan kan DU dømme Gert Petersen ! du kender intet til hvad han har været igennem dengang i Frøslev- lejren og hvilken sorge han har måtte leve med.
  Med mange hilsner fra et familie medlem til Gert Petersen, som så op til denne mand med STOR respekt.

 11. Ikke helt fair, Allan !

  Simon Spies var også medlem af nazi-paritet. Men hvem husker ham som nazist og totalitært svin ?

  GP gik ind i SF sammen med Axel Larsen, da man ikke ville stå for en Moskvatro totalitær holdning.
  Det var sådan set en respektabel gerning.

  GP skal huskes for det han var : Socialist.

  Dvs. en der ønskede at indføre mere formynderi, og skatteplyndre dig og mig.

  Socilister, kommunister, nazister og fascister er børn af samme afskyelige ophav, og dem skal vi bekæmpe.

 12. @Adolf.. Typisk venstretotalitær tankegang..

  Ikke helt fair, Allan !

  Det var sku da ikke mig der valgte at melde mig ind i nazistpartiet, jeg påpeger bare et historisk fakta. Men skyd bare på budbringeren indtil jeres dag kommer (og det er nok snart) hvor I også har magt til lukke munden på mig med lakajer fra sandhedsministeriet..

 13. @Pia.. Gert Petersen var et totalitært svin, og hele hans liv var viet til at slavebinde folk og bekæmpe den frie tanke. Alle socialister er skåret ud af det samme stykke..

Lukket for kommentarer.