Danmark er et patetisk lille lorteland

juden-708101

Skoleleder advarer jøder: Find en anden skole

Olav Nielsen, skoleleder på Humlehaveskolen i Vollsmose, er betænkelig ved at have jødiske børn blandt palæstinensiske elever.

Fyens

Danmark er et patetisk lille lorteland, og jeg foragter danskere mere og mere for hver dag der går.. Tænk engang at det kommet så vidt at gode danske borgere ikke længere kan færdes frit.

Ansvaret ligger hos de uduelige kollaboratører der kaldes politikere og venstrefascistiske statslige medier. De har ved fælles kraft forvandlet de forhenværende danske vikinger til en flok impotente hjernevaskede velfærdsnarkomaner, hvis primære mål i livet er at komme på efterløn.. Bræækkkk..

11 Replies to “Danmark er et patetisk lille lorteland”

 1. Jeg blev også arg, da jeg hørte det. Hvad ville der ske, hvis en skoleleder udtalte, at han ville fraråde muslimske forældre at melde deres børn ind i hans skole. Der ville komme et ramaskrig i pressen, skolelederen ville blive kaldt racist og hurtigt afskediget.

 2. DE DUKKER SIG S’GU’, FORDI VI TABT FOR MANGE KRIGE – nøjagtig som med landsholdet, når det bagud 3-0. Englændere og russere drejer den til
  5-4.

  Og nu skal vi jo heller ikke Christian, tænk på lille Camilla ovre i skolen, og hvad skal jeg sige i frokostpausen, når ‘den unævnelige dyne’ trækkes op over bordet af de skolede dagsordensætter?

  DU SKAL SIGE FRA MED KENDSGERNINGER, SOM DU KAN HENTE PÃ… BL.A. MIN BLOG – jeg har været i branchen i 21 år nu og prøvet alt, næsten alt. Så behøver jeg sige mere om det!

  Du skal helt sikkert regne med at få en anden omgangskreds. En ny langt mere interessant omgangskreds, der ikke er til rødt papir, grønt papir, og blåt papir samt VILD MED DANS og de retarderede dukker, der kun formidler djævelskab
  af alle slags for skramble din måske tomme hjerne
  yderligere.

  Fremad, suppler med: Fucking Luderland

  FREMADFREMADFREMADFREMAD – det haster!

  Sonia

 3. Lad os hellere få nogen jøder hertil istedet for de andre, listen over nobelprisvindere taler jo for sig selv.

 4. Tænk hvis….israelerne bliver jaget i Middelhavet.

  Samtlige herboende rettroende bliver returneret til Palæstina .

  Vi smækker ladeporten helt op og byder israelerne, hvis de har lyst, hjertelig velkommen som nye, danske statsborger.

  Når raketterne drysser ned om ørerne på een, når man aldrig ved om man, eller ens kære, når helskindet hjem, om fyren med skægget, eller konen med tørklædet, der står foran een har et bombebælte om livet…..

  Sikke et bytte det ville være

 5. Kan ikke være mere enig i at Danmark er et lorte land! Jeg er flyttet til udlandet og har dermed mistet alle mine rettigheder i Danmark. Men jeg har tilgængæld stadig en masse pligter overfor det danske samfund! Hvad sker der for det?
  Jeg begriber ikke at nogle som helst kan holde ud at bo i dette lille patetiske lorteland!
  For mig er Danmark et afsluttet kapitel, også som ferie mål. Det bedste ved det hele er at der intet som helst er at savne overhovdet.

  Stakler.

 6. Der var en dame sammen med sin søn . Jeg havde vand i munden . Jeg spyttede og så kom vinden og var tæt på at ramme dem. hun sagde det er klamt . Og hun sagde det er .derfor at Dansker. Bliver racist.i muslimer er dumme sagde hun . Men jeg er fra bosnien. Så det er hun der ikke tænker sig.

 7. genopret landet og lad det atter blive et DANSK land, støt o-d-i-n.org og få sandheden om både muhammednerne og de feje jøder som bruger os naive danskere som dumme skakbrikker i et kynisk spil om voldsforherligelse og racekrig som alt andet lige bliver u-undgåeligt på sigt, vores betjente tjener snart kun for og beskytte jødiske institioner under dække af og være terrorbeskyttelse, men som altid tjener det et andet formål, nemlig og dræne vores velfærdsbudget på deres fornøjelser for vores penge, vågn op danmark inden det er for sent

 8. Vores såkaldte velfærdsamfund, er godt og grundigt på vej ned af.
  Det tog generationer af folk der har knoklet hele livet, for at komme dertil. Det tager dog kun 20-30 år med idiotiske politikkere, for at smadre det hele. Stop de forbandede islamske mordhorder i at komme hertil. Dem der er og ikke kan finde ud af hvordan man opfører sig, skal have et par solide knippelslag, og en enkeltbillet til der hvor de hører hjemme. Så er jeg sådanset pisse ligeglad med om de hyler op om “menneskerettigheder”, EU, og om de risikerer hård straf ved at komme til et islamsk land.
  Hvis ikke snart de fucking politiske nikkedukker i snapstinget vågner op og gør noget, så tager vi sagen i egen hånd. Det kan ende som en borgerkrig både her, men også i Sverige. Man skal bare se på hvad de fik ud af at importere de aber fra islamske lande. Så kan man måske fatte, at det også er på vej til at ske her.

Lukket for kommentarer.