Boligejerne bliver taget i røven igen..

carsten_koch.jpg

Skattereform bliver dyr for boligejerne…

………Dyrt for førstegangskøbere……..

Med andre ord: Danskere, der bor i lejet lejlighed eller i et gældfrit hus, får fuld bonus for skattenedsættelserne, mens især førstegangskøbere eller nyere boligejere ikke mærker den lavere skat.

Pol

De 179 socialister i folketinget vil elske denne plan. De eneste der får fuld bonus for en skattenedsættelse er “Generationen der åd deres egne børn” og dem der ikke har investeret i egen bolig… Boligejerne bliver taget i røven igen..

16 Replies to “Boligejerne bliver taget i røven igen..”

 1. Vi har importeret arbejdssky elementer, der koster det danske samfund 100 mia. årligt.
  Den fadæse skal danske boligejere nu betale for.

  falkeøje

 2. Hey Falkeøje – importeret… hmm der er nogle der er født her, de der lever af andre. Alle de mennesker, der blandt andet har valgt at holde fri, selvom de er helt og holdent arbejdsduelige = de er på efterløn. Jeg synes det er for billigt at slå ned på indvandrere – hvor mange af dem er ikke selvstændige? Blandt andet asiaterne ser man stort set aldrig på et jobcenter, der hvor man blandt andet ansøger om kontanthjælp.

  Der er mange indvandrere, der arbejder fra tidlig morgen til sen aften, hvorimod en arbejdsduelig dansk mand/kvinde holder fri for at spille golf, gå på café eller se tv…der siges de er nedslidte???

 3. @Falkeøje
  Det må være dejligt at kunne affeje alle problemer med at det er indvandrenes skyld. Så skal du jo ikke til at tage ansvar for noget som helst. Det er lidt som at høre arabere forklare at alle de problemer/sorger de har skyldes USA og Israel.

  De indvandre jeg støder på i min hverdag arbejder alle (ingeniøre, sygeplejesker, læger osv).

 4. Så må der være endnu flere, der ikke arbejder, ellers var regningen til alle os danskere ikke på 100 mia. årligt.

  falkeøje

 5. @Falkeøje

  Hvis jeg skulle følge med på den blog vil det kræve at den havde en eller anden form for indhold udover, åbenbart, indholdsløse påstande omkring omkostningerne ved indvandre.

 6. Folkene bag Danmark har en baggrund, der er bedre end nogen journalists.
  Kan du matche den?

  falkeøje

 7. @Falkeøje… Jeg er både astronaut, healer, synsk og utrolig smuk – så jeg har altid ret.

  Du er tilgengæld ikke for kvik, og stemmer med garanti på DF – der er Danmarks største samling af nasserøve.. Folk der tror de har ret til at nasse på deres medmennesker bare fordi de er født i landet.. Jeg ville med glæde skifte hele banden af efterlønsparasitter ud med et tilsvarende antal at indiske læger og ingeniører

 8. Hvad med alle de muslimske parasitter?
  Mener du, at de fortsat skal være her?

  Dine udmærkede kvaliteter fortæller mig, at økonomi er i virkeligheden en by i Rusland for dig.

  falkeøje

 9. Efterlønnerne har arbejdet et helt liv i samfundet, det har de muslimske parasitter ikke.

  falkeøje

 10. @Falkeøje

  Men de stoppede 5 år før alle andre, for at gå på efterløn, selv om de sagtens kunne fortsætte på arbejdsmarked og bidrage til det danske samfund. Jeg forstår i øvrigt godt de udlængige der ikke gider arbejde når de kommer til danmark, de har, modsat mig, forstået hvordan det danske samfund hænger sammen.

 11. Har medlidenhed med dem, som tror alle muslimer hæver bistandshjælp.

  Vi har massere af muslimer, derude hvor jeg arbejder. Dem som vores rengøringsselskab, har til at gøre rent ude ved os, er sjovt nok også muslimer. De fleste af dem, som driver pizzariaer, er også muslimer. Arbejdsmoralsmæssigt tror jeg ikke på, at den danske befolkning er så meget bedre.

 12. Man er eddermame dum, hvis man tror at alle muslimer er på overførelselsindkomster, ligesom det vel er logisk, at alle jøder er stenrige?

  Det er så nemt at pege fingre, i stedet for burde vi gøre noget ved det – vi kan jo starte med at afskaffe efterlønsordningen. Dem der vil gå tidligere på pension, kan jo så selv sparre op til dette – ret logisk!

  I samme ombæring kunne vi sænke skatterne, så folk selv kunne bestemme, hvor de vil fordele pengene – til forbrug, investering eller opsparing, valget vil være dit ejet. Men pyha det kræver jo ansvar, og det kan dansken godt lide, at staten tager – det giver jo en stor “tryghed”. Lad os komme væk fra denne klamme illusioneret tryghed, og lad os få frihed til selv at bestemme.

 13. Boligejerne har da ikke et problem, det er kun dem der ikke ejer deres bolig, men har lånt til den der har Sorte Per.

Lukket for kommentarer.