Lån dine egne penge

mp_burning_money

Bankpakke II – eller kreditpakken, som statsministeren har insisteret på at kalde den – består af i alt 100 mia. kr. Heraf går 75 mia. til bankerne og 25 mia. til realkreditinstitutterne. Bankpakken skal løbe i tre år.

Børsen

Ok, lad mig lige se om jeg har forstået det rigtigt.. Samfundet mangler likviditet, og vores politikere har fundet følgende løsning.

Staten tager de meste af det man tjener, giver 100 milliarder af pengene til bankerne – hvor man så kan låne sine egne penge (med rente til banken) for at holde gang i forbruget ! Er det bare mig, eller lyder det helt vanvittigt ?? For at sætte trumf på, så vil politikerne have at at det kun er de dummeste bankdirektører (dem der ikke er mere værd end 2½ mill. om året) der skal administrere det !!

God-dag-mand-økseskaft..

4 Replies to “Lån dine egne penge”

 1. Det bliver ikke mindre vanvittigt af at Socialdemokraterne vil have formueskatten tilbage, så dem der vælger at spare op i bankerne, og dermed altså hjælper bankernes likviditet, også skal straffes med ekstra skat!!

 2. Det lyder skræmmende meget, som Storm P’s tegning, hvor hunden bliver fodret med sin egen hale. Typisk politiker opfindelse….

 3. Nej, ingenlunde. Du glemmer blot at at de uddelte digitaltal suppleres med ekstra pengeudstedelse også.
  Naturligvis bliver det hele så meget værre næste gang, fordi det var netop denne trafik, der var årsag til hele miséren, men hjælper måske lidt lige nu…og måske sker der så noget, der
  bringer os ud af kattepinen – en krig f.eks. eller et uvirkeligt keynesianer opsving, der også skyldes pengeudstedelsen – [Det allersidste var ikke toppens tankegang].

  JEG MÃ… IKKE LYVE!

  Sonia

Lukket for kommentarer.