Sjælsø lyver for kunderne

For noget tid siden havde jeg et indlæg om mine erfaringer med Sjælsø.

Byggesjusk fra Sjælsø

Efter dette indlæg blev jeg kontaktet af Sjælsø som pludselig var interesseret i en dialog om problemerne. Vi holdt et møde og nogle fejl blev udbedret, dog ikke den største af dem alle. Nemlig en stor revne i gulvet foran indgangen.Henrik Jørgensen fra Sjælsø Danmark A/S, mente at revnen ville “sætte sig” efter nogle måneder – og såfremt dette ikke skete ville Sjælsø ligge et nyt gulv. Jeg gik med til at vente, og så er dagen kommet hvor løfterne skal indfries.. Her er svaret fra Sjælsø..

En forudsætning for en udskiftning af hele gulvet kræver, at du dokumenterer, at der er tale om fejl ved leverede gulvbrædder og/eller graverende håndværksmæssige fejl ved lægningen, som ikke kan udbedres.

Vi har i flere omgange inspiceret dit gulv uden, at det har været muligt at komme til ovenstående konklusion. Det er tværtimod konkluderet, at gulvet på nær erkendte fejl er fuldt i overensstemmelse med, hvad man kunne forvente.

Sjælsø har derfor ingen mulighed for at pålægge entreprenøren at foretage en fuldstændig udskiftning og foretager ikke denne udskiftning for egen regning.

Der er åbenbart ingen nedre grænse for hvad man kan forvente sig hvis man handler med Sjælsø. Denne sag ender nu i retten..

Stay tuned..

18 Replies to “Sjælsø lyver for kunderne”

 1. Kunne du sende navnet på advokaten som I bruger mod Sjælsø, og har du/I opnået efter i forlængelse af dette?

 2. Jeg har også oplevet at både den ene så den anden og den tredje sjælsø repræsentant lyver.
  Men som deres chef skriver, “Jeg tror ikke at der er nogen af mine folk der har løjet for jer med fuldt overlæg som du antyder”

  De har afvist at fuge, selvom vi har på skrift at de tidliger har tilbudt det. Det er så ikke med fuldt overlæg at de afviser det nu.

  Hit med advokatens navn, på forhånd tak.

  Kender vi til flere sider med, klager over sjælsø.

 3. Det lyder meget kendt med gulvproblemer og Sjælsø. En ekspert fra Boen har fortalt os at det gengse kvalitetskrav i branchen er at der må være plads til et visitkort, men ikke to, mellem gulvbredderne.

 4. Hej
  vi er en lille ejerforening som overvejer at sagssøge Sjælsø er der nogle af jer som kender navnet på den advokat som alle hentyder til foroven

 5. Hej med jer.

  Jeg har store problemer med Sjælsø angående revner og fugt i facaden på mit hus. Så snart der kommer frost, kommer der revner i pudsen pga fugt i isoleringen. De har nu afhjulpet problemerne over 2 omgange indenfor de sidste 1 1/2 år, og det er stadigvæk ikke lavet ordentligt. Men som Per Falsti fra Sjælsø siger, “Man skal forvente der er vedligeholdelse osv. på en pudset facade”. Huset er 3 år gammelt!

  Kender i en advokat med “speciale” i Sjælsø? Jeg er træt af deres søforklaringer!

 6. Hej Allan

  Jeg faldt over din historie med sjælsøe og kan fortælle dig at jeg står i fuldstændig samme situation som du har gjort og oven i købet med samme Henrik Jørgensen. Jeg har sat en advokat på sagen og vi skal afholde syn og skøn på lejligheden i nærmeste fremtid, jeg er meget interesseret i at høre hvordan din sag er forløbet her efterfølgende.

  Jeg ser frem til at høre fra dig.

  Lena

 7. Hej Lena,

  Efter forløb med advokat gav Sjælsø sig 100% – de har lagt gulvet helt om. De prøver at gå så langt som de kan, da de ved mange giver op undervejs – bare gå på dem.

  mvh Allan

 8. Hej igen Allan

  Tak for din tilbagemelding.

  Det giver mig nogle forhåbninger om at jeg kan vinde min gulvsag mod dem. Vi skal afholde syn og skøn den 31/05-2011 og jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå.

  Havde du syn og skøn på dit gulv og i givet fald hvis du havde, hvem var syn og skøns manden. Jeg har fået navnet på min, men vil ikke skrive det her i dette forum når det endnu ikke er afholdt mødet.

  rigtig god dag.
  Lena

 9. Hej
  Hvor ville jeg ønske jeg havde set den her side, inden vi købte et hus af Sjælsø.
  Er der nogle af jer, der har haft problemer med ventilation i jeres huse/lejligheder? I vores hus er der i to badeværelser installeret ventilationsskakte UDEN udsug, så fugten kommer slet ikke ud. I to uger levede vi med fugt i hele huset efter et bad, før Sjælsø endelig satte en fugtstyrret ventilator op. Den løsning burde være lavet fra starten, sådan at ledninger kunne føres inde i væggene – og ikke som nu, hvor må undvære et lampestik i hvert badeværelse, fordi der er ført ledninger til ventilationen her. Det er desuden en MEGET grim og sjusket løsning. Er det kun mig, der har oplevet dette. Og kan man tillade sig at klage over en løsning, der er grim, fordi den ikke er lavet godt nok i første omgang??
  Mvh. Dråsen

 10. Hej
  Jeg vil meget gerne have navn på den advokat. Jeg står i samme situation omkring manglende isolering i gulvene. I forbindelse med flytning af en radiator, dvs fjernelse af nogle fejelister oplever jeg et voldsomt træk fra revnen mellem væggen og gulvbrædderne. Det trækker så voldsomt at det ikke er muligt at holde en lighter tændt. Jeg fjerner et gulvbræt og ser til min overraskelse at dampspærren i gulvet ikke er trukket med op til gulvhøjde og isoleringen er helt sort pga træk/utæthed under vinduet. Der er 7cm isolering men 15cm. op til gulvet. Men det primære træk / frisk luft kommer fra en såkaldt påforingskasse ved siden af vinduet. Denne består af tre lag gibs hvor dampspærren mangler på halvdelen af arealet. Men værre er at jeg kan se direkte ud på min altan efter at have fjernet de tre lag gibsplader. Jeg fjerner en pynte plade på ydersiden af væggen og kan stikken en tommerstok ind i min lejlighed mellem vinduet og væggen/skiffer plade. Der er altsammen ting som jeg opdager i forbindelse med at jeg skiller min lejlighed ad og som jeg mener må være skjulte fejl som jeg af gode grunde ikke har kunnet oponere mod i forbindelse med 5 års gennemgang(afholdt september 2011). Jeg kontakter Sjælsøe da jeg nu kan fornemme at det er alle gulve og vinduer den er gal med. Jeg indhenter ligeledes varmeforbruget for hele ejendommens lejligheder og kan se at mit varmeforbrug er 3 gange så højt pr. m2. Her er Sjælsøes foreløbige svar til deres byggesjusk
  “Hej
  Skjult fejl skal ikke forstås bogstavligt – om man rent faktisk kan se fejlen, men om det er muligt at påvise, at der er en mangel uden at skille konstruktionen.
  I dit tilfælde er det kraftige træk en klar indikation af, at der måtte være tale om en mangel, uden at du direkte kan påvise årsagen til denne mangel.
  Det må antages, at trækket har været til stede fra dag 1, hvorfor du har haft 5 år til at påpege manglen og alligevel reklamerer du ikke i forbindelse med 5 års gennemgang.
  Jeg må derfor fastholde, at du pga. manglende/ for sen reklamation har fortabt retten til mangeludbedring.” HMMM.
  Der kræver mere end almindelige øjne og et kendskab til byggeri at handle med Sjælsøe må man så konkludere, hertil at man skille sit hjem ad i forbindelse med en 5års gennemgang. Det er jeg dog ikke enig i så nu er der sat rådgivere på sagen. Men da jeg fornemmer at det også kræver en advokat vil jeg gerne have navnet på en god advokat som kender Sjælsøe.

  mvh Flip

 11. Hej Allan,

  Vi står i en lignende situation,

  Jeg ved at det er længe siden at det stod på, men hvad den endelige afhandling, og hvilken advokat benyttede du?

  Venlig hilsen
  Christoffer

Lukket for kommentarer.