Det danske politbureau på luksusferie

sejl_caribien

Mens finanskrisen kradser hos danskerne, har 17 politikere på Christiansborg planlagt at brænde 450.000 skattekroner af på en luksustur til Caribien.

Berlingske

Imens det danske politbureau planlægger endnu mere beskatning af boligejerne, holder de selv luksusferie for borgernes regning. Danskerne er et besejret folkefærd uden viljen til at gøre modstand mod de 179 røverbaroner der har overtaget landet.

7 Replies to “Det danske politbureau på luksusferie”

 1. Det er næsten 27.000 kroner pr pamper! Shit de kan gøre det lækkert for sig selv for de penge!!

  Preben Rubiengård er endda så fræk at udtale:
  “Vi skal på en arbejdstur, og ingen skal tro, det er en ferie. Men man kunne vel ikke forvente andet her i misundelsens fædreland”

  Han er endnu en af de mange pampere, som ikke er klar over at det er andres penge han brænder af… Det sviin!

  Derudover lyver han ved at sige:

  “Og lad mig bare overordnet sige, at jeg ikke har noget problem med at skulle afsted. Ingen skal tro, det her er en ferie. Der er et hårdt program fra morgen til aften…”

  Det udtaler pamperen, på trods af, at der ikke er noget på programmet efter kl 1400 de første par dage. Jeg kender dog ikke til programmet de resterende dage, men lur mig om ikke det bliver nogenlunde den samme arbejdsdag!!?

  Borgerne er blot slavebundet og kan intet gøre for at stoppe dette vanvid 🙁

 2. Så uddeler de ingen bankpakker eller ældrechecks så længe. De burde egentligt tage resten af folketinget med på turen.

 3. Det er efterhånden trættende at se folkevalgte i den grad sætte sig selv op som eliteborgere.
  I det private erhvervsliv sløjfes alt sådant noget for at få forretningen til at give overskud til ejere, men de elitære politikere ser sig selv som mennesker der ikke behøver at være med til at gå forrest som gode eksempler, som de ellers ber erhvervslivets ledere om.
  De er kun hurtige til at sige nej når befolkningen ber om et eller andet.
  Men, det er jo os der er vælgere, så måske skulle vi ha nye politikere ind overalt.

 4. @Erik.. Befolkningen skal ikke ha noget fra staten, de skal selv tjene deres penge og selv beholde dem. Politikerne skal selv betale deres ferier.

 5. @Asbjørn
  Det bliver vel max. en milliard for
  en luxusferie til hele folketinget
  der varer hele året.
  Privatiser alt andet.
  Superbilligt.. Jo før des bedre.

 6. Dette er endnu et eksempel på ting, der aldrig ville ske med en skatteprocent på 13, fordi der simpelthen ikke ville være råd til at formøble borgernes penge på dén måde.

  apopov

Lukket for kommentarer.