Bare rolig, de dør snart

Pengestrømmen tørrer ind

Hvordan skal Danmark klare sig, når de store indtægter fra olie og gas i Nordsøen slipper op? Det er et spørgsmål, som de fleste helst vil fortrænge. Men det er en ret skræmmende fremtid, vi står over for, når de sidste oliedråber og gasdampe suges op fra de 19 aktive felter i Nordsøen.

Business

Græshoppegenerationen (generationen der åd deres egne børn/68erne/efterlønsgenerationen) har snart fortæret alt. Intet er tilbage, andet end en kolods af en velfærdsstat og en kæmpe regning som er kastet ind i børneværelset.

Jeg ser frem til sammenbruddet, græshoppegenerationens sidste dage på jorden og en frisk start for alle.

One Reply to “Bare rolig, de dør snart”

  1. Ja, Lars Erik Skovgaard har jeg læst i nogen tid nu. Men det er desværre den slags læsning som mange ikke orker at forholde sig til – der er nemlig for mange facts og for lidt fornemmelser/følelser/holdninger, så velfærdsdanskerne læser ikke den slags.
    suk

Lukket for kommentarer.