Grund nummer 1 million til hvorfor jeg hader DF

dansk_folkeparti.jpg

DF vil fjerne topskattelettelse

En lettelse af topskatten på 1,5 procentpoint er 1,5 procentpoint for meget, mener DF-finansordfører Kristian Thulesen Dahl. Og regeringen er villig til at imødekomme ham.


180

Dem der stemmer på Dansk Folkeparti er ikke velkomne på min hjemmeside, de er ikke velkomne i mit hjem og jeg vil pisse på deres grav når de (endelig) dør.

13 Replies to “Grund nummer 1 million til hvorfor jeg hader DF”

 1. At det ikke er Dansk Folkepartis økonomiske politik, der gør at mennesker som undertegnede stemmer på dem er ikke løgn.
  Konsekvens – hvor sær den end er- er sjældent nu for tiden, og jeg vil naturligvis i fremtiden/eller til næste valg forsøge at holde mig væk fra siden her.

 2. Hvis de konservative ikke formår at holde fast i den minimale lettelse af topskatten. Hvad kan vi så bruge dem til?

  Og jeg er træt af at alle taler om at give til “de rige”, når det drejer sig om at frarøve lidt mindre.

 3. Tilgiv mig for at komme med en kommentar til dette indlæg som er en del ude af kontekst med indlægget (hvis frihedkamp da kan adskilles ! ;))

  Anyways du skrev for noget tid siden et indlæg der hed “friheden er død i DK” eller noget i den dur. Jeg vil blot informere dig om at for nogle mennesker er den ikke død, heriblandt visse arrangører af kæmpemæssige technofester i Holland.

  En fest der hedder “INqontrol” afholdes hvert år med et anderledes tema, og jeg tror temaet i år vil falde i din smag 😉

  Tjek evt. hjemmesiden http://www.whoisinqontrol.com (klar reference til en hvis bog ? Det tror jeg nok!)
  Passwordet er : 09lortnoq

  Undskyld for et kæmpemæssigt sidespring 😉

 4. Den borgerlige regering er efterhånden blot et værn mod de allermest vanvittige forslag fra S som fx kønskvotering og statsbanken. Ellers er den ikke til meget gavn.

 5. Jeg er en af de på disse hjemmesider så forhadte førtidspensionister, som stemmer på DF.
  Men egentlig er jeg liberalist af overbevisning selv og ønsker lettelse/fjernelse af topskatten, da jeg mener, at det vil gavne samfundsøkonomien/de fattige (som jeg måske selv kan henregnes til) mere velstand.

  Jeg synes bare, at dit synspunkt er selvmodsigende. Hvorfor hader du DF, men åbenbart ikke venstrefløjen for at indtage det samme standpunkt?

  Hvorfor forlanger du af et parti, som du ikke engang selv stemmer på, at det absolut skal indtage det samme standpunkt, som dig selv?

  Jeg kan ikke stemme på V+K, fordi deres holdninger til tvang indenfor psykiatrien er så anti-liberale, som nogle kan være. Der er Enhedslisten mere liberale end V+K, som på det punkt er estremt autoritære.
  V+K vil kunne tvangsmedicinere folk med stærk anti-psykotisk medicin, som hvert år dræber og invaliderer flere tusinde mennesker, i deres egne hjem

  Samtidigt er jeg tilhænger af en stram udlændingepolitik, da jeg ikke ønsker Danmark forvandlet til et Mellemøstligt voldshelvede.

  Som liberal, der går ind for personlig frihed indenfor psykiatrien, har jeg kun DF at stemme på, men jeg begræder også, at deres økonomiske politik er fraveget så meget fra det gamle Fremskridtspartis.

 6. Hvis du har 1 million grunde til, at hade DF, så har du ganske enkelt ikke noget liv. Simpelthen fordi du bruger dit liv på at finde grunde til, at hade et parti.

 7. Jeg finder overnævnte billede både afstumpet og under al kritik.
  Det siger forøvrigt,mere om personen end partiet, vedkommende må være syg i hovedet!

 8. Ja de er LALLENDE vrag de der stemmer på DF.
  Sikke da et dejligt billede, det fryder mig meget, for det viser DF som de er.

 9. “Jeg finder overnævnte billede både afstumpet og under al kritik.
  Det siger forøvrigt,mere om personen end partiet, vedkommende må være syg i hovedet!”

  Interessant som blogosfæren får det værste frem i folk.

  Birgith, mener du iøvrigt at du er meget bedre end blogejeren når du på så spinkelt et grundlag giver en (pop-)psykiatrisk disgnose?

 10. Konformitet er nøgleordet i Danmark. Alt er så gråt og kedeligt ! Hovedpartne af vores politikkere mangler en idalistisk tilgang til deres virke. De siger i hovedtræk det samme, det er blot formuleringen der adskiller im der står SF,S, V, K eller DF på visitkortet. Hold kæft hvor er det røvsygt at høre en mand som Brian Mikkelsen. Manden er jo en grotæsk dødsejler – ingen politisk tæft, manglende format og et bid, der minder om en tandløs kælling. Hvor er det visionære Danmark ? Hvor er den regering, som tør sætte den almindelige dansker først. Den dansker, som hver morgen står op for at yde en forskel på arbejdsmarkedet og giver sine børn medspil og modspil og hjælper dem til at udvikle sig. Giv mig grunden til at gå på arbejde med det høje skattetryk vi plages af i Danmark ? Giv mig mulighed for at købe en både miljøvenlig og sikker til min familie uden at jeg bliver flået !! Den regering kommer ALDRIG til at indtage Folketinget, for vi mangler vision her i landet – derfor kan jeg endelig med glæder sig FARVEL til dette land….og bemærk at det er FARVEL og ikke på GENSYN !!!

Lukket for kommentarer.