Statsautoriseret vindueskigger

peeping-tom

Licensmanden skal i fremtiden have lov til at være vindueskigger, det mener kulturminister Carina Christensen (K).

I et lovforslag fremsat i går åbner hun mulighed for, at licensinspektørerne i fremtiden må kigge gennem vinduet i jagten på dem, der ikke betaler licens.

“Observationen af et licenspligtigt apparat kan ske ved, at inspektøren observerer et apparat gennem vinduer synlige fra den offentligt tilgængelige adgangspunkt til husstanden eller virksomheden,” lyder det i lovforslaget.

Business

Intet er længere for privat, når det gælder velfærdstatens ret til at trænge ind i dit liv. Der findes ingen skam hos velfærdsfascister som Carina Christensen fra De konservative. Dette viser hvor vigtigt det er for staten at de kan opretholde deres løgnagtige propagandamaskineri.