Respekt til Anders Samuelsen

Liberal Alliance forlader nu som det fjerde parti forhandlingerne med regeringen om en ny skattereform.

Det skyldes, at reformen simpelthen er endt med at være alt for uambitiøs, siger partileder Anders Samuelsen til Ritzau.

»Det værste, som jeg frygtede, er sket. Nemlig at vi kun har en diskussion om, hvem får hvor meget, og hvem får hvor lidt, i stedet for om, hvordan vi får maksimal vækst tilbage til vores samfund til gavn for os alle sammen. Det er simpelthen ikke godt nok«, siger han.

Pol

Godt at se at nogle har for meget selvrespekt til at slikke DF og deres skødehunde i røven. Lad lortetlandet Danmark falde sammen, og lad parasitterne æde hinanden.

7 Replies to “Respekt til Anders Samuelsen”

 1. Det er den eneste positive ting, der kan siges om det circus her. LA er de eneste, som afholder mig fra, ikke at blive sofavælger næste gang.

 2. LA er de eneste, der afholder mig fra at gribe til våben og starte en revolution.

  apopov

 3. Respekt til Anders, og dumpning til regeringen og resten af de socialistiske røvhuller.

 4. Samuelson har formået at rydde op i partiet og markant skilte med sine holdninger, selvom de ikke er populære hos soc/df/sf – segmentet…

  Glad for at han ikke lefler for laveste fællesnævner….

  ..og nøøj hvor er jeg træt af de aviser (stort set dem alle) der skriver hvem der får hvor meget og hvem der får hvor lidt…. det er helt misforstået… der er ingen der FÃ…R noget… der er nogle der beholder lidt flere af deres surt optjente penge….

 5. I aftes i Deadline lod Samuelsen forstå at LA nu også går ind for atomkraft. JEg stemmer HELT sikkert på LA næste gang. Forza Anders Samuelsen!

Lukket for kommentarer.