Konservative vælgere forlader den synkende skude


Konservative under hård beskydning for skatteaftale på konservative.dk

“I har ikke gjort jeres arbejde godt nok,” skriver bl.a. Claus Poulsen fra de Konservative i Køge på partiets hjemmeside, hvor de fleste besøgende er dybt uenige med Lene Espersen i, at regeringens skatteaftale med Dansk Folkeparti er god.

180
konservative.dk

De få borgerlige vælgere der er tilbage hos de konservative, er nu på vej væk. Trætte af det evige knæfald for Pia K’s misundelsespolitik.

Her er det sidste borgerlige parti i Danmark

8 Replies to “Konservative vælgere forlader den synkende skude”

 1. Jeg har faktisk stemt konservativt ved de sidste 2 valg. Den fejl vil ikke gentage sig.
  Jeg har aldrig været medlem af de konservastive, da jeg er liberal, men da der ved de to sidste valg ikke var et liberalt parti at stemme på, gik jeg efter nogen som lovede skatteletelser.

  Til næste valg bliver det LA som får min stemme.

 2. Samme her. Jeg har været igennem både konservative,venstre og blanke sedler i løbet af årene – plus et håb om at Liberalisterne kom på listen. Nu er der kun en vej frem, og hvis LA falder for spærregrænsen så gider jeg ikke mere.

 3. Jeg kan melder mig under de frafaldende konservative, fordi jeg fik nok af deres evigt pleasende gen. Stå fast på værdierne kan ikke de ikke finde ud af…plus at det er blevet til at parti, hvor det nærmest er tilladt at mene hvad som helst. Jeg har altid stemt konservativt, været opstillet både til Borgerrep. og Folketinget for dem, men nu er jeg medlem af LA – og stemmer på dem. De tør nemlig stå ved deres meninger, og er ikke blege for at gå, fremfor at blive og sælge ud.

 4. også tidligere konservativ… men nu få liberalalliance min stemme… og som en anden skriver… klarer de ikke spærregrænsen så er stemmen ikke spildt… for der er ikke et alternativ…

  Du kan stemme på kommunisterne – EL
  Feelgood-kommunisterne – SF
  Socialdemokratierne (S,DF,K,V)

  … eller det eneste borgerlige liberale parti….

 5. Man kan bare ikke lade være med, at smile af dine billeder Allan… 😉

  Det er så også så rigeligt tiltrængt, situationen taget i betragtning…

 6. Eneste mulighed for at få Konservative og Venstre til at føre borgerlig-liberal politik er, hvis de bliver presset vælgermæssigt af Liberal Alliance, og hvis Liberal Alliance efter næste valg får de afgørende mandater for en borgerlig regering.

  I modsat fald vil vi til stadighed se, at det bliver Dansk Folkeparti, der bestemmer de store linier i dansk politik, og Venstre og Konservative mangler tydeligvis mod og lederevner til at tage det ideologiske opgør.

Lukket for kommentarer.