Byg en dansker

baby

Teknikken, som gør det muligt, er hidtil blevet brugt til at undgå, at alvorlige arvelige sygdomme bliver givet videre til nye generationer, ved på et meget tidligt tidspunkt at teste kunstigt befrugtede æg for gendefekter og udvælge de raske fostre.

EB
Wall St Journal

Vi må ha skiftet hovedparten af danskerne ud, og det er åbenbart nu teknologisk muligt. Jeg vil gerne afgive en bestilling..

Frihedselskende, selvstændigt tænkende, flittigt og hæderlig individ ønskes. Fjern enhver selvretfærdig følelse over at det er ok at leve for andres penge, og enhver trang til at skulle bestemme over andres liv. Lad deres hjerne være rationelle, og fri dem fra belejligt selvbedrag. Gør dem tolerante over for folk der er anderledes, men lad dem aldrig finde sig i at friheden og individets selvbestemmelse skal ofres. Giv dem kvalmefornemmelser over overvågning, religion, formynderi, dansk folkeparti, velfærdsstat, og politiske røverbaroner.

Hvad mon 5 millioner kunne koste ?

PS: Ang. hår, hud, øjenfarve, og så videre… Gi mig en blanding af det hele, tak..

2 Replies to “Byg en dansker”

  1. Men når de “nye” danskere bliver født kommer de igennem velfærdsstaten uddannelsesinstitutioner, her skal det nok lykkes at gøre 20% hjælpeløse, 20% uprodutive, 20% dovne og 20% dumme… and then we are back at square one, problemet er ikke danskernes gener men deres opvækst…

Lukket for kommentarer.