Er gruppesex forbudt i Danmark ?

Rønn: Flerkoneri skal koste udvisning

Integrationsministeren vil slå hårdt ned på mænd, der har flere koner.

Der må ikke herske tvivl om, at flerkoneri er helt uacceptabelt i Danmark.

Pol (Danmarks mest åndsvage avis)

Nå, så det er pr definition tvang at være gift med flere ? Må jeg informerer Fru Rønn om at 99% af alle mænd fantaserer om sex med flere kvinder ad gangen. Er det ulovligt at have sex med flere kvinder på en gang ? Eller må de bare ikke overnatte ? Eller måske kun en enkelt nat ? Eller hvor mange nætter synes Fru Rønn at de piger jeg dyrker sex med må overnatte før det er et “ægteskabslignende forhold” ?.. Hvis muslimer gider at have et hav af kællinger boende fast, så lad dem dog. Hvad i alverden rager det os, så længe de forsørger sig selv ?

5 Replies to “Er gruppesex forbudt i Danmark ?”

 1. For et par år siden havde den daværende formand for Folketinget, Ivar Hansen, 2 koner, idet han døde i armene på en kvindelig politiker i en lejlighed på Christiansborg, samtidig med at han havde en kone mere hjemme i Jylland.

 2. Det er synd for kvinderne, at de må nøjes med det sekventielle polyandri. De har i årtusinder måttet undvære flermanderiets velsignelser.
  I dag fantaserer feminister om flermanderi og rigtig mange kvinder har en hemmelig drøm om at blive elsket af tre mænd samtidigt.

 3. Nu er jeg virkelig langt fra feminist. Men hvis kvinder vil leve sammen med flere mænd, så er det helt okay med mig. Vil mænd have flere koner, så er det okay med mig. Så længe alt er frivilligt, så bør staten slet ikke blande sig – hvad ved den om, hvad der er bedst for den enkelte?

  Staten skal heller ikke blande sig i, hvem vi inviterer indenfor til sex og hvorfor – om hun så flyttede ind i periode, rager det ikke andre.

  Nogle gange tænker jeg om det ikke var bedre for alle, at vi flyttede ind i samme slags boliger, med samme slags bil, ens muligheder – så var der ingen der var forskellige, for det må jo være statens ønske?

  Jeg siger bare – velkommen her til Danmark, den perfekte velfærdsstat, de er både mor og far – et planlagt surrogat.

Lukket for kommentarer.