Staten ejer alt

En nordjysk familie får mod sin vilje eksproprieret fire hektar af sin jord af Frederikshavn Kommune for at give plads til en flugtskydebane til en lokal jagtforening i Ã…lbæk mellem Skagen og Frederikshavn.

JP

Danmark er ikke et demokrati. Danmark er et socialistisk skattefinansieret bestikkelsesdiktatur. Privat ejendomsret betyder intet, du er retsløs. Staten ejer alt.

Jeg opfordrer alle dygtige og stræbsomme unge til at forlade landet hurtigst muligt, inden de bliver stavnsbundet af kone og børn. Ellers vil de se frem til et liv som slaver for en hob af parasitter, selv retsløse og uden ret til at høste frugten af eget arbejde.

4 Replies to “Staten ejer alt”

  1. men hvor skal man rejse hen? USA, kapitalismen hjemland er på vej i samme retning, skatte kommer til at stige massivt over de næste år, både for at finanser redningspakkerne men også de udgifter de pension og sundhed som staten har forpligtet sig til. Så er der selvfølgelig schweiz, men de bliver jagtet af EU med tyskland i spidsen som ikke kan forstå at skatten kan være lav… Måske tjekkiet?

  2. Tjekkiet er et godt bud vil jeg mene. Måske Hong Kong også kunne komme i betragtning ? Problemet er blot at man har Kina pustende i nakken, og Kina og personlig frihed er ikke de bedste venner.

    Man burde næsten finde et mindre land, og opfordre alle friheds elskende mennesker drage derhen. Derved kunne man sikre sig mod statslige overgreb

  3. Ja jeg kan efterhånden heller ikke se, hvor det lige er man kan søge tilflugt.

    Seasteading bliver nok sidste løsning… 😉

Lukket for kommentarer.