3F viser vejen frem

3F til Løkke: Bestil 1200 vindmøller

Regeringen har nu chancen for at rette lidt op på sine tidligere fejltagelser i forhold til den danske vindkraftindustri, mener 3F. Fagforbundet 3F er dybt bekymret over udsigten til en massakre på den danske vindmølleindustri. Derfor opfordrer forbundet nu regeringen til øjeblikkeligt at beslutte at købe 1200 nye vindmøller over de næste tre år, for at redde Danmarks vindmølleindustri.

epn

Yes !! 3F viser fremtidens løsninger og Poul Erik Skov Christensen er genial… Tryk for fanden nogle flere pengesedler og køb en masse vindmøller – Løkke, din nærigrøv. Og de skal køre stært, mand !! Fuld fart.. Sæt nogle nye gear på og få hastigheden op.

Hvad med om Løkke gav nogle gratis penge til nye tage på vores huset ? Nå nej, det ide er vist taget.. Men så kan vi da i det mindste give bankerne nogle penge som vi kan låne ! Hvad ? Er den også taget ?

Fuck it.. Køb 5 millioner billetter til Kreta hos SAS, og lad os allesammen tage på ferie sammen..

4 Replies to “3F viser vejen frem”

  1. tvangsauktionspakken skulle være lige på trapperne….alle bliver vindere… vi sætter bare skatten op

  2. Fagforeninger skulle forbydes – det laver intet andet en gale streger!

    Sæt Allan på statsministerposten som diktator, så skulle I se løjer.

    Alt falder til jorden, som ikke kan stå selv. Folk dør, hvis de ikke vil arbejde for føden. Privatisering af en lang række nu statslige opgaver. Min damer og herrer det kan kun blive bedre.

    Vi bliver holdt fanget af de røde lus!

  3. Allan skal være minister til afvikling af offentlig virksomhed… 😉

Lukket for kommentarer.