En armhule med tænder

sfrje
(man kan ikke lige se tænderne her, men de er der)

I sit første politisk udspil efter kåringen til overborgmesterkandidat lægger Frank Jensen op til at bruge godt 1 milliard kroner ekstra over tre år på at sætte kommunens 66 skoler i stand, give byens 53 idrætsanlæg en overhaling og klimarenovere offentlige bygninger.

Og det er ’nye’ penge, som skal lægges oven i anlægsbudgettet på i øjeblikket omkring 2,5 milliarder kroner om året.

Skodavisen

Jamen Frank for fanden !! Du er jo genial mand.. Lad os indkræve folks penge, øge det offentlige forbrug og holde en fest for resten. Det hele handler bare om at bruge tilstrækkeligt med plus-ord.. “investering”, “klima-renovering”, osv.. Det blir bare fedt at få dig til København, og helt cool at have en jyde med fisse i ansigtet som borgmester – her i Kbh er der plads til alle.

4 Replies to “En armhule med tænder”

  1. “en jyde med fisse i ansigtet”

    Jeg troede de fleste københavnere var glatbarberede men Jyllandsposten skrev godt nok fornylig at dusken var ved at komme på mode igen, så måske er vi bare bagefter dem derovre?

  2. Vi må have ophævet det forbandede rygeforbud. Så kan Bingo-Frank få noget fornuftigt at rive i som Bingo-vært.

Lukket for kommentarer.