Fyr alle pædagoger

s182168691

Pædagoger holder fri fra arbejde og får krisehjælp efter presseomtale af luksus- og skirejser

“Jeg har i dag på et møde konstateret en personalegruppe, hvis arbejdsmiljø er stærkt truet. Der er derfor behov for at iværksætte psykologisk krisehjælp,” fortæller en chef i Københavns Kommune til forældrene i den børnehave, hvor pædagogerne i går blev afsløret i at bruge institutionens penge på egne rejser.

180

Da det PRIVATE firma jeg arbejde for gik konkurs, blev 1300 kasted ud i arbejdsløshed med 12 timers varsel, store grupper blev nægtet udbetalinger fra både a-kasse og LG – men i TV kunne man høre om en gymnasieklasse der var strandet i Barcelona.. Store dele af min faggruppe er nu spredt over hele verden. Afrika, mellemøsten, asien, kina, osv.. men ingen klager, de har travlt med at kæmpe med skattevæsenet om hvorfor de skal aflevere det meste af deres løn i Danmark, når de nu ikke opholder sig i landet. Men der skal jo krasses penge sammen, så pædagoger og andet godtfolk kan få deres krisehjælp. Nede i Nigeria sprugte jeg ofte om jeg ikke kunne få lidt krisehjælp, men de forstod hvis ikke rigtigt hvad jeg talte om.

Offentlige ansatte fortjener ingen respekt, de er vore modstandere i kampen for frihed og værdighed.

4 Replies to “Fyr alle pædagoger”

 1. Jeg må indrømme, at denne sag virkelig har bragt mit pis i kog.

  Først ansætter det offentlige en bunke talentløse pædagoger til at passe folks børn, mens disse er ude for at tjene penge til at betale verdens højeste skat.

  Dernæst svindler disse pædagoger for 1,4 millioner af skatteydernes penge og bruger dem på sig selv, skirejser, femstjernede hoteller og hvad ved jeg.

  Dette svindelnummer bliver selvfølgelig opdaget, og man skulle mene at der var stof til nogle år bag tremmer for de involverede.

  Men så, fandme om ikke kommunen sætter en nosseløs idiot til at se på sagen. Fjolset får som planlagt ondt af svindlerne, skriver en masse ævlebævle om truet arbejdsmiljø og andet socialistisk vrøvl, og gudhjælpemig om han ikke anbefaler psykologisk krisehjælp til selvsamme røvhuller som blev taget med fingrene i kassen!

  Bravo, det er sgu godt gjort, pussenusse om de kriminelle pædagoger kan man, men er der overhovedet nogen som helst, der tænker på skatteyderne som for 117’ende gang er blevet røvrendt?

Lukket for kommentarer.