Simon Emil Ammitzbøll down memory lane with skattetryk.dk

Anders Samuelsen & Simon Emil Ammitzbøll: Skattefar, Big Mother og Big Brother: Danskerne er blevet reduceret til børn, der betaler halvtreds procent i skat, står tilbage med lommepengene, underlægges statslig sundhedsregulering og nidkær overvågning. Anders Samuelsen og Simon Emil Ammitzbøll er gået sammen i Liberal Alliance

Berlingske

Det lyder bare rigtigt godt hvad han siger nu, men historisk har Simon Emil Ammitzbøll været en af de Radikales værste tvangsmediefascister med forslag om at komme DDR på finansloven – ellers hvad med forslaget om tvungen brug af cykelhjelm ? Der er 2 muligheder så vidt jeg kan se. Enten er Simon en klam lille politisk opportunist, der mener det som bringer ham politisk opmærksomhed, eller også er han blevet klogere (ikke set ofte for politikere). Lad os se hvad fremtiden bringer, jeg er klar på aftrækkeren.

Simon Emil Ammitzbøll på skattetryk

2 Replies to “Simon Emil Ammitzbøll down memory lane with skattetryk.dk”

  1. Mens vi venter på fuldtonet frihedsparti foreslår jeg at Anders Samuelsen tvinger Simon Emil Ammitzbøll til at gå med cykelhjem på Christiansborg og se mindst to timers DDR om dagen.

Lukket for kommentarer.