Tvangskollektivisering af barndommens sidste bastion

mother-and-child-1a

Der er oprør mod regeringens prestigeprojekt, som skal give alle børn i daginstitutioner et måltid mad om dagen. Men det handler ikke kun om dårlig finansiering og manglende økologi, for det er ikke lige til for staten sådan at overtage den sidste rest af moderskab i en udliciteret barndom – madpakken

Information

Nu er den danske familie så endeligt fuldstændigt tvangskollektiviseret og nu skal velfærdsstatens lydige proselytter ikke længere stå op om morgenen for at lave madpakke til deres børn. I stedet skal de igennem skattebilletten betale andre for at gøre det og disse bestemmer så selvfølgelig også hvad de kære små skal ha at spise – ikke forældrene. Forældrene skal i stedet blive lidt længere på arbejde for at dække omkostningen til at statens erstatningsforældre overtager arbejdet, og nu er de endnu mindre sammen med deres afkom. Samværet overtages af staten.

Det er bare så ulækkert. Jeg foragter Danmark og de snotdumme indbyggere der har skabt dette mareridt af en velfærsstat. En speciel foragt går ud til landets pædagoger, der alle burde fyres og sættes i nyttigt arbejde – imens børnene blev passet af deres familie.

4 Replies to “Tvangskollektivisering af barndommens sidste bastion”

  1. Jeg ser, at du gerne vil skrue tiden tilbage til dengang, hvor kvinder var stavnsbundet til husmoderrollen (hvis “familie” er ment lidt bredere: du tror vel ikke pludselig, at mænd gider gå hjemme og passe børn, eller at bedsteforældre gider bruge deres pensionisttilværelse på at være gratis arbejdskraft). Spar dit krudt, for det kommer der aldrig konsensus om. Der er nemlig lige så mange holdninger, som der er numsehuller i verden. Derfor er din mening lige så ligegyldig, som det meste andet ragelse, man risikerer at falde over, hvis man uheldigvis forvilder sig ind på en af de mange tusinde blogge med mere, som flyder rundt omkring på internettet.

  2. @ Vicky: Hvorfor i alverden skal jeg sørge for madpakker til dit afkom ? Lav dem selv, køb dem selv, eller lad være med at formere dig.

  3. Der må være tale om valgfrihed og økologisk buffet i børnehaver skal da være en mulighed.

  4. Er madpakkesnakken ikke relativt ligegyldig i forhold til, at du længere nede skriver, at du gerne vil afskaffe daginstitutioner? Bestem dig for, om du vil kaste med grus eller kampesten. Dine indløg er for ufokuserede (og platte i sprogbrugen, men lad det nu ligge, vi kan jo ikke alle være lige velartikulerede).

    Jeg personligt går ind for friheden til at vælge private daginstitutioner, og ja så betaler jeg da gerne selv for madlavningen til mine eventuelle børn. Jeg synes dog, tanken om helt at afskaffe offentlige ydelser og institutioner er håbløst ugennemtænkt, da det vil medvirke til for stor social polarisering med uro til følge.

Lukket for kommentarer.