Stikker

Manglende betaling af tv-licens, snyd med sociale ydelser eller forsikringssvindel. Det bliver ikke lettere at slippe af sted med nogen af delene i dagens Danmark, for vi stikker hinanden i stor stil.

JP

Føj stikkere.. Jeg skammer mig over hvad dette land er blevet til..

10 Replies to “Stikker”

  1. Kommer da an på hvad man stikker om. Jeg bakker fuldt ud op om folk der melder socialt bedrageri hvor nogen hæver offentlige ydelser fra staten uden at have ret til dem, som da nok er den værste form for snylteri fra statskassen.

  2. Selvfølgelig vil jeg melde en person for socialt bedrageri, på samme måde som jeg vil melde en indbrudstyv.

  3. Jeg ville med glæde melde socialt bedrageri, røveri, tyveri og vold. Men ikke på vilkår om jeg ville melde mine landsmænd for ikke at betale skat.

  4. De tre ting kan jo slet ikke sammenlignes.

    Folk som ikke betaler DR licens eller skat/MOMS/afgifter, forsøger at beholde sine egne penge. Folk som snyder sig til sociale ydelser, forsøger derimod at tilrane sig andres penge. Og den sidste gruppe, føler jeg intet behov for at holde hånden over.

    Men Allan hvordan mener du da, man skal tackle hvis man ser folk, som snyder sig til sociale ydelser?.

Lukket for kommentarer.