Helle Thorning-Schmidt og det kommunistiske diktatur


(Helle Thorning-Schmidt med palæstinensertørklæde yderst til venstre)

….Helle Thorning-Schmidt blev født i Rødovre den 14. december 1966, og voksede op i et arbejderkvarter i Ishøj. Moderen var radikal, faderen var borgerlig. I 1982 startede hun som 15-årig på Ishøj Amtsgymnasium, og blev samme år en del af ‘Ishøj for fred’, som hun stiftede sammen med nogle gymnasiekammerater. På daværende tidspunkt knopskød diverse ‘for fred’-organisationer, der typisk var DKP-domineret og rettet mod NATO’s mobilisering mod truslen fra den kommunistiske østblok. ……

Læs mere på Uriasposten om Helle Thorning-Schmidt

One Reply to “Helle Thorning-Schmidt og det kommunistiske diktatur”

  1. Jeg hader den falske og løgnagtige kælling til helle thorning schmidt. hun beviser gang på gang hvor utroværdig hun egentlig er. hun hører ikke hjemme i dansk politik. hun skulle flytte ud på en øde ø sammen med hendes latterlige parti og partifæller. så kan de løbe rundt og lege politikere.

Lukket for kommentarer.