Grim amerikansk statue – pris: 2 milliarder danske skattekroner

Bier: Jeg vil lave flere film på engelsk

Berlingske

Tillykke til alle danske skatteydere. De sidste par år har I alle posted 2 milliarder skattekroner i middelmådige danske film – og nu skete miraklet – en af dem fik en amerikansk pris. Hurrrrraaa, medierne er fyldt med Susanne Bier og hende statue, og alle journalisterne på DDR TV2 er ved at sprække af stolthed. Egentligt underligt at de er så stolte over en amerikansk pris ? De plejer jo at bagtale og pisse på USA ved enhver given lejlighed, men “hva faen” tænker de nok – ingen undskyldning er for lille til at propagandere for løgnen om at vi danskere kan noget specielt.. Gu kan vi ej.. Det eneste danskere er gode til er at hugge penge fra skatteyderne og pisse dem væk på ligegyldigheder.. Således også i dette tilfælde.. Pris 2.000.000.000. kroner.. (det er 9 nuller)

Skatteyderne er til grin, og Peter Aalbæk Jensen, direktør på Zentropa, er et par millioner rigere..

DDR
TV2

2 Replies to “Grim amerikansk statue – pris: 2 milliarder danske skattekroner”

  1. Alt det kulturelle gylle til at fortrylle/manipulere folket med.
    Så sandt som sagt, smid de ansvarlige i spjældet uden form for benådning!

Lukket for kommentarer.